Discopoll 19 januari 2019

Klik hier voor de chat (en heb even geduld voor de chat geladen wordt)

De traditie bestond al in het programma nachtdienst, na het nieuws van vier uur, om 4 over 4, werd er een discoplaat gedraaid. Nachtzuster zet deze traditie voort, nu zelfs met interactie van de luisteraars. De luisteraar kan nu stemmen op één van de drie hieronder voorgeselecteerde discostampers. Onder de drie videoclips staat de poll waarmee je kunt stemmen. Je kunt ook een disco-suggestie via Facebook doorgeven. Zorg er wel voor dat deze suggestie echt disco is of in ieder geval is te bedansen met discopasjes.

Deze week muziekjes uit 1973, vlak voordat de disco doorbrak in de hitparade, je zou het pre-disco kunnen noemen, maar het wordt ook wel soul en glamrock genoemd en…… je kunt er op dansen.
This poll is no longer accepting votes

Welke dansplaat wil jij horen 19 januari 2019 4 0ver 4?
46 votes · 46 answers